Hellenic France Polsk Russian Italy Slovak Español Belarus

Esti Dutch English Deutch Dansk Soumi Norska Svenska
 


Järjestelmän rooli

Viikko ennen kuin murha tapahtui lupasi Göran Persson, Mona Sahlin ja Thomas Bodström että he murskaisivat patriotismin. ”Tulemme murskaamaan heidät” kirjoittivat he yhteisesti Expressenissä. Ennen poliitikkojen uhkausta massamedia kiihotti yleisön patriootteja vastaan julkasemalla patrioottien nimiä ja osoitteita. Kuvaamalla ruotsalaiset, joilla on poliittisesti epäkorrekteja mielipiteitä paholaisiksi ja lisäksi intensiiviset kiihotuskampanjat mediassa on laillistanut väkivallan ruotsalaisia kohtaan.

Ruotsalaiset joilla on hallitusta arvostelevia mielipiteitä ovat todistettavasti lainsuojattomia. Kuka tahansa saa tehdä minkä tahansa rikoksen ruotsalaista kohtaan joka vastustaa ruotsalaisvastaista politiikkaa, ilman että heitä rangaistaan teoistaan. Ruotsalaisen yhteiskunnan vallanpitäjät pelkäävät julkista mielipidettä, siksi patriooteista tehdään paholaisia. He tekevät kaiken mahdollisen tukahduttaakseen hallitusta arvostelevat lausunnot jotta ne eivät tavoittaisi laajaa yleisöä. Poliitikot ja media esittävät hallitusta arvostelevat psykopaateiksi ja idiooteiksi. Selkeä esimerkki tästä on kuinka Daniel kuvailtiin mediassa ja kuinka hänen murhaajansa kuvailtiin. Danielia ei koskaan mainittu nimeltä. Häntä ei koskaan mainittu uhrina. Massamedian mukaan Danielin murha ei ollut murha, se oli pahoinpitelykuolema.

Maahanmuuttaja joka puukotti Danielin ylistettiin ja kuvaillaan eliittiurheilijaksi. Seuraavat rivit olivat luettavissa mediassa Danielin murhaajasta: ”Hän aloitti uuden lukiolinjan, oli luokan paras… …kiltti ja huomaavainen… …mukava ja hiljainen poika… …nuorukainen on syntynyt ja varttunut Ruotsissa ja oli vielä taannoin eliittiurheilija… …hän on ollut hyvin menestyksekäs yhdessä joukkuelajissa, valittiin maajoukkueeseen ja osallistui MM-kisoihin”. Daniela puolestaan kuvailtiin näin: 17-vuotias, nahkapää, natsi. Media esittää murhaajan tunnollisena nuorena miehenä joka sattumalta murhasi natsin. He yrittävät kääntää keskustelun ja tehdä murhasta hyväksyttävän ja ymmärrettävän koska Daniel oli kaikesta huolimatta ”natsi”.

Skogsåsissa tapahtuneen tapon jälkeen olivat lehdet täynnä tunteilevia huomionosoitusartikkeleita kuolleesta Salih Uzelista. Hänen isänsä oli etusivulla ja näytti kuvia pojastaan ruotsin kansalle. Hallitus on perustanut palkinnon Uzelin muistolle. Uzelin muistohetkeen osallistui lähes yksinomaan poliitikkoja. Levitetyn veriläiskän ympärille kokoontui poliitikkojen eliitti surrakseen maahanmuuttajaa. Poliitikot pitivät puheita kuolleen muistolle. Media kirjoitti jatkokertomuksia Uzel-sankarista.

Kun esitutkinta oli parhaimmillaan menossa sitä nuorta ruotsalaista vastaan joka tappoi Uzelin ilmeni ettei tapolla ollut mitään rasistisia motiiveja. Ne poliisit jotka työskentelivät esitutkinnassa totesivat että tappo oli tulkittavissa päätökseksi joka syntyi taistelun aikana ja että nuori ruotsalainen pelkäsi tyttöystävänsä hengen puolesta kun hän tappoi Uzelin. Kun media ja poliitikot kuulivat että poliisit olivat nähneet totuuden tapauksessa aiheutti se heissä sotareaktion. Media vaati että tutkintoryhmä välittömästi vaihdettaisiin. Koska poliisit olivat myös ”natseja”. Poliitikot seisoivat jonossa vaatiakseen poliisien eroa. Tutkijat vaihdettiin ripeästi ja tilalle nimitettiin uudet sätkynuket, ja he tulivatkin nopeasti tulokseen että tappo oli tappo ”natsismin” nimeen. Salih Uzel oli jälleen julistettu pyhimykseksi ja nuori ruotsalainen oli itse piru.

Kun afrikkalainen, Norjassa asuva, kuoli tappelun jälkeen verenvuotoon valuivat kyyneleet uudelleen mediassa ja poliitikkojen poskilla. Ehtymätön kyynelten virta kasteli ruotsin valtakoneiston. Ruotsin pääministeri Göran Persson lähetti kukkia ja suruvalitteluja afrikkalaisen perheelle. Poliitikkoja poliitikkojen perään tuomitsivat Norjassa sattuneen murhan. Ei yksikään poliitikko ole tuominnut Danielin murhaa. Danielin muistojuhlassa ei ollut poliitikkoja. Yksikään poliitikko ei ole suonut ajatustakaan Danielille.

Daniel murhattiin vain 17 vuotiaana koko elämä edessään. Hänen rikoksensa oli erilainen poliittinen mielipide kuin mikä on vallanpitäjien mielestä hyväksyttävää. Heidän välineensä lynkkasi Danielin. Vallan käytävillä vallanpitäjät naureskelivat ja hieroivat käsiään ihastuneena murhasta. Meidän kaikkien tehtävä on muistaa Danielia ja edesauttaa muita meidän ympäristössämme muistamaan häntä. Danielin muisto elää niin kauan kuin pidämme sen elävänä.

Valtiossa jossa maan parhaat pojat ja tyttäret vangitaan ja murhataan uskomuksien takia, valtiossa jossa poliitikot jotka ovat valitut toimimaan ruotsalaisten parhaaksi pettävät oman kansansa, saa aikaan sen että halu muutokseen herää eloon. Tekopyhää sortaja-hallitusta uhkaa totuus jota ahkerasti yritetään pitää piilossa kansalta mihin hintaan tahansa. Vaikeina aikoina kasvaa miehistä ja naisista kovia taistelijoita. Kun kansa sivutetaan ahneiden poliitikkojen pahojen aikomusten takia, siitä saa alkunsa halveksunta hallitusta kohtaan. Kun kansa yrittää vapauttaa kaulansa tukehtumasta vieraiden käsien toimesta, julistetaan heidät lainsuojattomiksi ja kuvaillaan uhkana demokratiaa kohtaan.

Mikä demokratia on se, mikä yhteiskunta on se, joka lähettää oman kansansa kuolemaan? Mikä demokratia on se joka vangitsee kansalaisiaan joilla on hallituksen vastaisia mielipiteitä? Mikä demokratia on se, joka häpäisee ja raiskaa kansakunnan tyttäriä? Mikä demokratia on se joka sylkee meitä ruotsalaisia kasvoihin päivästä päivään? Mikä demokratia on se jota meidän pitää varjella? Vain idiootti voi tuntea yhteenkuuluvuutta tähän tekopyhään demokratiaan ja varjella omaa pyöveliään.

Emme unohda kaatuneita marttyyreita. Tulemme muistamaan ja kunnioittamaan heitä kunnes itse kaadumme ja luovutamme vastuun heimoveljillemme. Se on meidän velvollisuutemme palata sille paikalle, jossa oikeudenmukaisuus lynkattiin, sille paikalle jossa väkivalta ruotsalaisia kohtaan laillistettiin. Ennen kaikkea se on meidän oikeutemme palata. Ei ole olemassa mitään joka voisi pysäyttää meitä kunnioittamasta murhattua ruotsalaista, mistään laista ei löydy pykälää joka estää meitä kerääntymästä Salemiin muistamaan Danielia. Siihen traagiseen paikkaan tulemme palamaan - joka vuosi.Joten noustaan ylös ja kunnioitetaan Daniel Wretströmin muistoa Salemissa vuonna 2002!

Marssi pidetään joulukuun 7. päivä kello 16:00.
Lisätietoa ulkomaisille vierailijoille osoitteesta : kontaktRead the article about the memorial march for Daniel Wretström in Salem 2002 [ Click here ]

Watch video footage from the memorial march for Daniel Wretström in Salem 2002 [ Click here ]

"Daniel Wretströms eftermäle" är en minnesskiva tillägnad Daniel där en del av vinsten går till Salemfonden. Beställ skivan från Nordiska förlaget.

En av låtarna på skivan spelades även på minnesstunden för Daniel som hölls en vecka efter mordet. Låten, som heter Till minne av Daniel Wretström, kan du lyssna på genom att [ klicka här ]

Om ni vill länka till Salemfonden, använd då gärna någon av våra banners som du kan hitta genom att [ klicka här ]

 


 

Sitemap