Information
LĂ€s Salemfacklan
Kontakt
 

Massivt tÄg trots ...
Full fart till sis...
Tandlöst motstÄnd ...
Fortsatta utdelnin...
Kampanjnyheter...
Kampanjen fortsÀtt...
RikstÀckande infor...
Bussresa till Sale...
Media och lögnerna...
Massiv kampanj inl...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder frÄn tidigare Är
 

English
Deutch
 
Information om Salemmanifestationen 2005
Lördagen den 10 december arrangeras Salemmanifestationen 2005. Trots att fem Är har gÄtt sedan Daniel mördades Àr frÄgan om de svenskfientliga brotten lika aktuell nu som dÄ. Inför 2004 fick vi se hur 14-Äriga James togs frÄn jordelivet och för inte lÀnge sedan fick vi se svenskfientliga trakasserier som urartade i upplopp och automateldsskjutning i Ronna.

Denna lördag enas vi som svenskar mot politikernas mÄngkulturella experiment i Sverige. Slut upp Àven du och visa din avsky för de svenskfientliga brotten och krÀv förÀndring.

Samling: Rönninge pendeltÄgstation
Tid: 16.00
Datum: Lördagen den 10 december

Medtag ljus, blommor och facklor. KlÀ er varmt.

VÀl mött i Salem!


VĂ€gbeskrivning
Salem och Rönninge ligger söder om Stockholm. Ett sÀtt att ta sig dit Àr att Äka pendeltÄg. Rönninge station ligger mellan Stockholms Centralstation och SödertÀlje. FrÄn Centralstation tar det ca: 30 minuter. Resa frÄn SödertÀlje tar 15 minuter.

Åker man bil sĂ„ Ă€r den enklaste vĂ€gen E4:an. Man svĂ€nger dĂ„ av frĂ„n E4:an mot Salem/Rönninge och dĂ€refter Ă€r det bara att följa skyltarna mot Rönninge.


Ordningsregler
FunktionÀrer kommer att gÄ ut med information och direktiv innan, under och efter samlingen. Det Àr viktigt att du lyssnar pÄ detta dÄ det handlar om sÄvÀl praktiska frÄgor som allmÀn upplysning av viktig information.

Vi kommer att stÀlla upp oss och gÄ i led fyra om fyra. Hela ledet kommer att gÄ samlat, inte uppdelat i kolonner utan som en enhetlig massa.

NÀr tÄget börjar röra pÄ sig gÄr vi till mordplatsen under sorgens tystnad. Vi röker inte i tÄget liksom att vi inte anvÀnder mobiltelefoner. AlkoholförtÀring Àr strikt förbjuden innan och under samlingen.

Facklorna tÀnds pÄ order ifrÄn funktionÀrerna. Detta kommer att ske i intervaller sÄ att de sist i ledet inte fÄr sina facklor utbrunna för tidigt.

VÀl framme gör vi halt. FunktionÀrerna kommer dÄ att slussa fram led för led. De som har med sig blommor och ljus kommer att slussas rakt fram till nedlÀggningsplatsen. De övriga deltagarna kommer slussas direkt mot scenen för att minimera denna sÄ ofta tidskrÀvande process.

Varm dryck kommer serveras pÄ plats.

Under talen ombedes alla att undvika prat av respekt för talaren.

E-post: salemfonden

Sitemap