Information
LĂ€s Salemfacklan
Kontakt
 

Massivt tÄg trots ...
Full fart till sis...
Tandlöst motstÄnd ...
Fortsatta utdelnin...
Kampanjnyheter...
Kampanjen fortsÀtt...
RikstÀckande infor...
Bussresa till Sale...
Media och lögnerna...
Massiv kampanj inl...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder frÄn tidigare Är
 

English
Deutch
 
Etablissemangets roll

En vecka innan mordet Àgde rum lovade Göran Persson, Mona Sahlin och Thomas Bodström att de skulle krossa patriotismen. "Vi ska krossa dem" skrev de gemensamt i Expressen. Innan politikers hot hetsade massmedia mot patrioter genom att hÀnga ut patrioter med namn och bild. Genom att utmÄla svenskar med politiskt inkorrekta Äsikter som demoner och intensiva hetskampanjer i media har vÄld mot svenskar legitimerats.

Svenskar med regimkritiska Äsikter Àr bevisligen fredlösa. Vem som helst fÄr begÄ vilket brott som helst gentemot en svensk som opponerar sig mot den svenskfientliga politiken, utan att straffas för sin handling. Det svenska samhÀllets makthavare rÀds en folkopinion, dÀrför demoniseras patrioter. De gör allt i sin makt för att kvÀva regimkritiska yttranden att komma ut till en bred publik. Politiker och media framstÀller regimkritiker som psykopater och rena idioter. Ett tydligt exempel pÄ detta Àr hur Daniel framstÀlldes i media och hur hans mördare framstÀlldes. Daniel, nÀmndes aldrig vid namn. Han benÀmndes aldrig som ett offer. Mordet pÄ Daniel var inget mord enligt massmedia, det var en dödsmisshandel.

Invandraren som knivhögg Daniel glorifieras och utmĂ„las som en elitidrottsman. Följande rader gick att lĂ€sa i media om Daniels mördare: "Han började en ny gymnasielinje, var bĂ€st i klassen… …snĂ€ll och omtĂ€nksam… …en trevlig och lĂ„gmĂ€ld pojke… …ynglingen Ă€r född och uppvuxen i Sverige och var fram till nyligen elitidrottsman… …han har varit mycket framgĂ„ngsrik i en lagidrott, togs ut i landslaget och deltog i VM". Daniel omnĂ€mns som 17-Ă„ringen, skinnskallen, nazisten. Media framstĂ€ller mördaren som en skötsam ung man som rĂ„kat att mörda en nazist. De försöker vĂ€nda resonemanget och göra mordet acceptabelt och förstĂ„ligt eftersom Daniel trots allt var en "nazist".

Efter drÄpet i SkogÄs var tidningarna fyllda med sentimintala hyllningsartiklar om den döda Salih Uzel. Hans far var pÄ förstasidorna och visade upp bilder pÄ sin son för det svenska folket. Regeringen har instiftat ett pris till Uzels minne. PÄ Uzels minnesstund deltog nÀst intill uteslutande politiker. Runt en utvidgad blodflÀck samlades politikereliten för att sörja en invandrare. Politiker höll tal till den dödes minne. Media skrev följetonger om hjÀlten Uzel.

NÀr förundersökningen mot den unge svensk som drÀpt Uzel pÄgick som bÀst framkom det att drÄpet inte hade nÄgra rasistiska motiv. De poliser som arbetade med förundersökningen slog fast att drÄpet var att tolka som ett beslut fattat i stridens hetta. Att den unge svensken fruktade för sitt och sin flickvÀns liv nÀr han drÀpte Uzel. NÀr media och politiker hörde att polismÀnnen sett sanningen i fallet utlöstes en krigsreaktion hos dem. Media krÀvde att utredningsgruppen omedelbart ska bytas ut. För poliserna var Àven de "nazister". Politiker stod pÄ kö för att krÀva polisernas avgÄng. Raskt byttes utredarna ut och nya nickedockor tillsattes, de kom snabbt fram till att drÄpet var ett drÄp i "nazismens" namn. Salih Uzel var Äterigen helgonförklarad och den unge svensken djÀvulen sjÀlv.

NÀr en afrikan, bosatt i Norge, förblödde efter ett slagsmÄl rann tÄrarna pÄ nytt nedför media och politikers kinder. En aldrig sinande ström av tÄrar fuktade ner det svenska etablissemanget. Sveriges statsminister Göran Persson skickade blommor och kondoleanser till afrikanens familj. Politiker efter politiker fördömde mordet i Norge. Ingen politiker har fördömt mordet pÄ Daniel. PÄ Daniels minneshögtid infann sig inga politiker. Ingen politiker har Àgnat en tanke Ät Daniel.

Daniel mördades 17 Är ung med hela sitt liv framför sig. Hans brott var att han hyste en annan politisk Äsikt Àn vad som Àr accepterat av makthavarna. Deras verktyg lynchade Daniel. I maktens korridor skrattade makthavarna och gnuggade sina hÀnder i förtjusning över mordet. Det Àr allas vÄran uppgift att minnas Daniel och pÄminna andra i vÄran omgivning att minnas honom. Daniel Àr inte mindre död för att Ären gÄr, vi fÄr inte ett bÀttre samhÀllsklimat för att Ären gÄr. Minnet av Daniel lever sÄ lÀnge vi hÄller det levande.

I en nation dĂ€r landets bĂ€sta söner och döttrar fĂ€ngslas och mördas för sina förmenandens skull, i en nation dĂ€r politiker som Ă€r satta för att arbeta för svenskarnas bĂ€sta förrĂ„der sitt eget folk vĂ€cks en vilja om förĂ€ndring till liv. Den hycklande förtryckarregimen hotas av sanningen som strĂ€vsamt försöks att undanhĂ„llas för folket till varje pris. I de hĂ„rdaste tider av förtryck fostras mĂ€n och kvinnor till hĂ„rda kĂ€mpar. NĂ€r folket Ă„sidosĂ€tts för giriga politikers onda intentioner uppstĂ„r förakt mot styrelsesĂ€ttet. NĂ€r folket försöker att frigöra sin hals frĂ„n att kvĂ€vas av frĂ€mmande hĂ€nder förklaras de fredlösa och beskrivs som ett hot mot styrelsesĂ€ttet – demokratin.

Vad Àr det för demokrati och samhÀlle, som folket ska kÀnna ansvar till? Vad Àr det för demokrati, vad Àr det för samhÀlle, som skickar sitt folk till döden? Vad Àr det för demokrati som fÀngslar medborgare med regimkritiska Äsikter? Vad det Àr för demokrati som skymfar och vÄldför sig pÄ nationens döttrar? Vad Àr det för demokrati som spottar oss svenskar i ansiktet dag efter dag? Vad Àr det för demokrati vi ska vÀrna? Bara en idiot kan kÀnna samhörighet med denna hycklande demokrati och vÀrna om sin bödel.

Vi glömmer inte vÄra stupade martyrer.
Vi ska minnas och hedra dem tills vi sjĂ€lva faller ner och lĂ€mnar över ansvaret till frĂ€nder. Det Ă€r vĂ„ran skyldighet att Ă„tervĂ€nda till den plats dĂ€r rĂ€ttvisan lynchades, till den plats dĂ€r vĂ„ld mot svenskar legitimerades. Framförallt sĂ„ Ă€r det vĂ„ran rĂ€ttighet att Ă„tervĂ€nda. Det finns inget som kan stoppa oss frĂ„n att hedra en mördad svensk, det finns inget stöd i nĂ„gon lag som hindrar oss att samlas i Salem för att minnas Daniel. Till den tragikens plats ska vi Ă„tervĂ€nda – varje Ă„r.

E-post: salemfonden

Sitemap