Information
Kontakt
 

Sjunde manifestati...
Gemensam resa för ...
Reseinformation...
Tre dagar kvar...
Bussresa frÄn Nykö...
Salemkampanjen igÄ...
Dalarna utmanar Er...
Aktion vid Stockho...
Salemkampanjen 200...
Delta i Salemmanif...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder frÄn tidigare Är
 

English
Deutch
 
Informationskampanjer

NĂ€r media förteg sanningen om mordet pĂ„ Daniel inleddes massiva informationskampanjer av patrioter för att upplysa mĂ€nniskor om det bestialiska mordet som massmedia och politiker undvek att tala om. Kampanjerna pĂ„gick över hela landet, men frĂ€mst i Stockholm. Över 200 svenskar samlades till en flygbladsutdelning pĂ„ Stockholms gator för att meddela mannen pĂ„ gatan om den dagsaktuella situationen. Hur etablissemanget undanhĂ„ller resultatet av deras mĂ„ngkulturella försökskaniner - svenskarna.

Över hela Stockholm spreds grupper av patrioter, bevĂ€pnade med sanningen om mordet pĂ„ Daniel. MĂ„nga mottagare av flygbladet chockades över att oförberett fĂ„ möjlighet att lĂ€sa sanningen. Chockerade och bestörta, men positiva till de som delade ut flygbladet och informerade om hĂ€ndelsen. En Ă€ldre gentleman skĂ€nkte spontant 500 kronor som han önskade skulle begagnas till fortsatta kampanjer. Flygbladen spreds Ă€ven i Stockholms alla skolor, samt vid ett flertal större organiserade utdelningar. 300 000 flygblad har delats ut.

Röda antagonister samlades för att göra ett försök att stoppa flygbladsutdelningen. Ett 30-tal motstÄndare till sanningen försökte hindra patrioterna att fortsÀtta sitt arbete, tumult uppstod nÀr patrioterna slog tillbaka den angripande pöbelhopen. Fler patrioter tillkallades med mÄl att driva bort motstÄndarna frÄn gatorna men innan förstÀrkning hunnit infinna sig var polis pÄ plats för att skydda kommunisterna och tvÄ patrioter greps. Flygbladsutdelningen slutfördes obemÀrkt av hÀndelsen.

E-post: salemfonden
Sitemap