Hellenic France Polsk Russian Italy Slovak Español Belarus

Esti Dutch English Deutch Dansk Soumi Norska Svenska
 


Informationskampanjer

När media förteg sanningen om mordet på Daniel inleddes massiva informationskampanjer av patrioter för att upplysa människor om det bestialiska mordet som massmedia och politiker undvek att tala om. Kampanjerna pågick över hela landet, men främst i Stockholm. Över 200 svenskar samlades till en flygbladsutdelning på Stockholms gator för att meddela mannen på gatan om den dagsaktuella situationen. Hur etablissemanget undanhåller resultatet av deras mångkulturella försökskaniner - svenskarna.

Över hela Stockholm spreds grupper av patrioter, beväpnade med sanningen om mordet på Daniel. Många mottagare av flygbladet chockades över att oförberett få möjlighet att läsa sanningen. Chockerade och bestörta, men positiva till de som delade ut flygbladet och informerade om händelsen. En äldre gentleman skänkte spontant 500 kronor som han önskade skulle begagnas till fortsatta kampanjer. Flygbladen spreds även i Stockholms alla skolor, samt vid ett flertal större organiserade utdelningar. 300 000 flygblad har delats ut.

Röda antagonister samlades för att göra ett försök att stoppa flygbladsutdelningen. Ett 30-tal motståndare till sanningen försökte hindra patrioterna att fortsätta sitt arbete, tumult uppstod när patrioterna slog tillbaka den angripande pöbelhopen. Fler patrioter tillkallades med mål att driva bort motståndarna från gatorna men innan förstärkning hunnit infinna sig var polis på plats för att skydda kommunisterna och två patrioter greps. Flygbladsutdelningen slutfördes obemärkt av händelsen.


Se film ifrån årets minnesmarsch i Salem [ Klicka här ]

"Daniel Wretströms eftermäle" är en minnesskiva tillägnad Daniel där en del av vinsten går till Salemfonden. Beställ skivan från Nordiska förlaget.

En av låtarna på skivan spelades även på minnesstunden för Daniel som hölls en vecka efter mordet. Låten, som heter Till minne av Daniel Wretström, kan du lyssna på genom att [ klicka här ]

Om ni vill länka till Salemfonden, använd då gärna någon av våra banners som du kan hitta genom att [ klicka här ]

 


 

Sitemap