Hellenic France Polsk Russian Slovak Español Belarus Romania Afrikaans Portugisiska

Esti Dutch English Deutch Dansk Soumi Norska Svenska SerbiskaIsländska
 Salemfonden har valt att länka till alternativa nyhetskällor som spridit nyheter om mordet som den etablerade median valt att tysta ner. Vissa av dem har även själva aktivt arbetat för att få fram sanningen och sen jobbat för att få ut den. Vissa av dem kan säkerligen tolkas som ”politiskt inkorrekta” men om man måste vara det för att få läsa sanningen som samhället tystar ner så må så vara. Salemfonden tar gärna emot förslag på andra sidor som bör länkas men ett måste är att dessa för fram en konsekvent sanningsenlig linje om mordet, fler av Perssons och CO marionettdockor undanbedes.


Info-14
En nationalistisk, och ganska radikal, nyhetssida som ägnat mycket tid och energi på att bevaka uppkommande nyheter om mordet på Daniel Wretström och allt som ägt rum runt omkring.
www.info14.com

Nationaldemokraterna
Ett nationaldemokratiskt parti med kommunal representation som uttalat och gett sitt stöd för den årliga minnesstunden samt uppmanat sina anhängare att delta.
www.nationaldemokraterna.se

Blood and Honour – Stockholm
Stockholmsavdelningen av det internationella nätverket Blood & Honour. Gruppen stödjer de årliga minnesstunderna och saluför även produkter från Salemfonden.
www.segerrunan.net

Nationalsocialistisk Front
Ett parti som är uttalat nationalsocialistiskt och därmed får mycket kritik av det politiskt korrekta samhället. Partiet har uppmärksammat mordet i Salem och för fram fakta som den etablerade median medvetet tystar ner eller förvränger.
www.nsfront.info

Nordiska Förlaget
Ett bok och skivbolag som stödjer Salemfondens arbete. Förlaget har bland annat publicerat en skiva till förmån för Salemfonden. Skivan innehåller bland annat en låt om Daniel som framfördes en vecka efter mordet i Salem samt en låt med Daniels kusin som beskriver hennes känslor om mordet.
www.nordiskaforlaget.com

Nationell Ungdom
Ett nationalistiskt ungdomsförbund tillhörande Svenska Motståndsrörelsen. Nationell Ungdom stödjer minnesstunderna och har uppmärksammat händelsen via sin moderorganisations nyhetstjänst.
www.patriot.nu

Gula Korset
Gula Korset är en medborgarrättsfond som bland annat arbetar mot politiskt förtryck. Detta gör de bland annat genom att stödja svenska medborgare som blir utsatta för justitiemord av det svenska rättssystemet på grund av deras åsikter. Fallet Wretström får deras intresse då etablissemangets hets i detta fall gick till ännu värre konsekvenser än ett fängelsestraff, det slutgiltiga släckandet av ett ungt liv.
www.info14.com/gk


Klicka här för att se länkar till de som har gett salemfonden sitt stöd

Se film ifrån förra årets minnesmarsch i Salem [ Klicka här ]

"Daniel Wretströms eftermäle" är en minnesskiva tillägnad Daniel där en del av vinstengår till Salemfonden. Beställ skivan från Nordiska förlaget.

En av låtarna på skivan spelades även på minnesstunden för Daniel som hölls en vecka efter mordet.Låten, som heter Till minne av Daniel Wretström, kan du lyssna på genom att [ klicka här ]

Om ni vill länka till Salemfonden, använd då gärna någon av våra banners som du kan hitta genom att [ klicka här ]

 


 

> Sitemap