Information
 

Vi sätter hårt mot...
Sprid ordet inför ...
Salemmanifestation...
Salemfonden inform...
Offer för svenskfi...
Film från Salemman...
James mördades bak...
Bred protest mot d...
Salemmanifestation...
Slutspurt i inform...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Kampanjen fortsätter - [2004-11-12]
I veckan har det dagligen ägt rum aktiviteter. Tre dagar på raken har olika aktivistgrupper varit ute ”söder om söder” men även i samhällen utanför Stockholms gränser och satt upp affischer. Andra aktivistgrupper har varit ute i västerort två kvällar denna vecka.


Medan tusentals affischer redan har tryckts och sprids för fullt i dessa dagar har Salemfonden beslutat att beställa ett par tusen till av den stora affischen. Vi ber därför än en gång om er hjälp att möjliggöra denna kampanj mot svenskfientligheten samt manifestationen i december. Alla ekonomiska bidrag är nödvändiga.

De som tidigt beställde klistermärken ska nu ha fått dem eller så anländer de i början av nästa vecka. Fonden bedriver ingen ordinarie postorderverksamhet varför denna verksamhet har fått sättas upp lite spontant. Samtidigt är de ansvariga belastade med massor av uppgifter som även de behöver skötas. Nästa omgång som skickas ut kommer tidigast gå ut i mitten på nästa vecka tack vare omständigheter som för tillfället råder och som vi ej i dagsläget kan påverka. Så vi ber er som ännu väntar om ursäkt för dröjsmålet men hoppas ni har förståelse för den arbetsbelastning vi har på oss under denna tid på året. Pinsen väntas fortfarande levereras i mitten på november så dessa skickas ut så fort de mottagits.


Maila Salemfonden vid frågor
Sitemap