Information
 

Sprid ordet inför ...
Salemmanifestation...
Salemfonden inform...
Offer för svenskfi...
Film från Salemman...
James mördades bak...
Bred protest mot d...
Salemmanifestation...
Slutspurt i inform...
Tillstånd klart...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Multimedia arkivet uppdaterat - [2004-11-19]
Medan kampanjen pågår i Stockholmsområdet har lite nytt kommit på sidan. Under Filmer har ett par nya klipp lagts upp. En komplettering har skett med en filmsekvens från 2001 års manifestation. Klippningen av materialet har gjorts av privatpersoner men vi har valt att göra den tillgänglig för de som inte var med men som vill få en blick av det årets manifestation.

Vi har även lagt upp ett kort klipp från minnesstunden i Norrviken för James Waite. Klippet är filmat med en vanlig digital fotokamera och är därefter. Sekvensen är från när musikanterna avslutade den tysta minuten med en sång.

Två av talen som hölls 2003 har också lagts upp. Det är dels med publicisten och skribenten Jonas De Geer men även med en av de utländska gästerna. Engelsmannen Gareth håller sitt tal på sitt moderspråk.

Multimedia arkivet kommer uppdateras mer inom kort med dels en sekvens från 2003 års manifestation liksom med bilder från de olika åren. Uppdateringarna kommer att ske kontinuerligt vartefter våra it-ansvariga kan beta av sina uppgifter.
Sitemap