Information
 

Vi sätter hårt mot...
Sprid ordet inför ...
Salemmanifestation...
Salemfonden inform...
Offer för svenskfi...
Film från Salemman...
James mördades bak...
Bred protest mot d...
Salemmanifestation...
Slutspurt i inform...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Stor flygbladsutdelning - [2004-11-27]
Som ringar på vattnet spreds sig hundratalet aktivister runt Stockholms city och Södermalm idag. Tusentals och åter tusentals blad delades flitigt ut till såväl positiva människor som till en och annan politisk korrekt människa med klart förutfattade meningar.

Likt en tradition gavs spontana bidrag. Det traditionsenliga är att det två gånger tidigare arrangerats likartade utdelningar. Vid båda tillfällena har det getts spontana enskilda donationer på 500 kronor till aktivister på Södermalm. Denna gång uteblev dock donationen på Södermalm men istället gav en man denna summa pengar till frivilliga vid Drottninggatan. Att svensken är så givmild att han spontant kan dra upp 500 kronor för att ge sitt stöd visar att det finns hopp för en bättre framtid. Löften gavs också om donationer via postgirot.


Salemfondens url adress exponerades på Söder i ett par timmar

Ivrigt började mottagarna läsa våra blad


Utdelningarna pågick i ett par timmar och avslutades med en middag med flertalet av aktivisterna. Efter timmar i vinterkylan kändes såväl värmen som den väl smakande maten som pricken över i:et efter en lyckad dag.
Sitemap