Information
 

Vi sätter hårt mot...
Sprid ordet inför ...
Salemmanifestation...
Salemfonden inform...
Offer för svenskfi...
Film från Salemman...
James mördades bak...
Bred protest mot d...
Salemmanifestation...
Slutspurt i inform...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Informationskampanj i Strängnäs med omnejd - [2004-12-07]
I slutet av förra veckan och i helgen delades tusentals flygblad ut till hushåll i Strängnäs kommun. Åkers Styckbruk, Merlänna, Härad och vissa områden i centrala Strängnäs fick ta del av Salemfondens flygblad med information om varför den årliga Salemmanifestationen hålls.

Flygbladsaktivisterna som själva bor i kommunen tycker att det är dags att kommuninvånarna vaknar och ställer sig upp emot den svenskfientlighet som råder i landet.

- Svenskar blir mördade nästan varje dag för sina åsikter om ett svensk Sverige och svenska flickor blir våldtagna för ingenting. Det är ett sjukt experiment som de styrande håller på med, säger en av aktivisterna som fått nog av att stillatigande se på hur svenskfientligheten sprider sig.

Han säger att han givetvis kommer att ställa upp på alla flygbladsutdelningar, manifestationer och aktiviteter som hålls runt om i landet för att uppmärksamma det absurda i att svensken blivit andra klassens medborgare i sitt eget land.

Utdelandet av flygblad och uppsättande av banderoller och klistermärken kommer att fortsätta fram till den 11/12 då manifestationen hålls, låter nationalisterna i Strängnäs meddela Salemfonden.
Sitemap