Information
Läs Salemfacklan
Kontakt
 

Massivt tåg trots ...
Full fart till sis...
Tandlöst motstånd ...
Fortsatta utdelnin...
Kampanjnyheter...
Kampanjen fortsätt...
Rikstäckande infor...
Bussresa till Sale...
Media och lögnerna...
Massiv kampanj inl...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Tillstånd klart - [2004-12-10]
Som allmän information vill vi klargöra att Salemfonden har polistillstånd för fackeltåget. Vi kommer att utgå ifrån Rönninge station för att stanna upp vid mordplatsen. Där kommer några tal att hållas, de kommer däremot att uppta mindre tid än fjolårets tal.

Varm dryck kommer att serveras i närheten av scenen. Vid samlingen nere vid stationen kommer facklor att finnas till salu för dem som ännu inte hunnit köpa sina.

Med tanke på situationen vid Centralen finns risken att tågen bara passerar stationen. Salemfonden har i dagsläget närmare 200 personer i ett enskilt resesällskap och har uppmanat folk att resa i större grupper. Tanken var snarare att rikta fler resenärer mot Centralen av säkerhetsskäl än färre. Men scenariot kan bli så att vi får rikta om samtliga resesällskap som planerat att åka till T-centralen med pendeln för att kliva på vid andra stationer. Till exempel Solna station, Sundbyberg station och Karlbergs station.

För många ses vänstern som en intressant krydda i tillvaron men med hotet om tåg som ej stannar kan det vara säkrast att ta en tidigare station då vårt primära mål är destinationen Rönninge och manifestationen. Framförallt för mindre grupper som inte står i direkt kontakt med arrangörerna. Skulle några ändå åka via centralen och tågen passerar utan att stanna finns det nödlösningar, dessa kanske däremot inte fungerar tillfredställande med allt för stora resesällskap.

Sitemap