Information
 

Sprid ordet inför ...
Salemmanifestation...
Salemfonden inform...
Offer för svenskfi...
Film från Salemman...
James mördades bak...
Bred protest mot d...
Salemmanifestation...
Slutspurt i inform...
Tillstånd klart...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Offer för svenskfientlig våldtäkt talar ut - [2005-02-08]
Den svenskfientliga tidningen Expressen gjorde något så förvånande idag som att skriva om offren för en sadistisk svenskfientlig våldtäkt. Men självklart skriver de inte att den var svenskfientlig rakt ut utan skriver om det som en våldtäkt i mängden. Men de skriver rakt ut att förövarna var ”afrosvenskar” och citerar offren när de säger att förövarna borde kunna identifieras via övervakningskameror då de alla var afrikaner, något som inte tillhör vanligheten.

Men är det då ett svenskfientligt dåd och inte ett övergrepp i mängden på kvinnor som systematiskt utsätts för mäns våld som den törstiga damen Gudrun skulle ha sagt det. Nej, är svaret. Främlingsgänget gick på två svenska flickor och händelser som denna är något som upprepar sig om och om igen runt om hela landet. Gäng förgriper sig på flickor. Främlingsgäng som förgriper sig på svenska flickor. Sambandet är för uppenbart för att kunna förnekas eller för att försöka förklaras bort med mångkulturella floskler.

Det var på nyårsnatten som de unga kvinnorna skulle förflytta sig från en fest till en annan. På spårvagnen tilltalades de av det ”afrosvenska” gänget. Gänget påstod att de skulle till samma fest och att de kunde visa vägen. De fyra-fem unga afrikanerna ledde in flickorna i mörkret och skapade ett avstånd mellan dem. Helt plötsligt attackerades den ena kvinnan av en i sällskapet med en batong och slogs blodig samtidigt som en annan person rånade henne på telefon, plånbok och väska. Kvinnan rasade ner på marken med blodet rinnande från pannan. De som attackerat henne förflyttade sig till sina vänner som var med hennes vän. Hon utnyttjade detta till att fly och fick hjälp med att ringa ambulans och polis. Totalt fick hon sy tre stygn i huvudet och en tumme bröts vid attacken.

Under tiden sparkade afrikanerna hennes vän i ögat och skadade henne så att hon fick ett decimeterlångt jack i pannan. Minst en av afrikanerna våldtog henne. Ärendet räknas som prioriterat med ingen har i dagsläget gripits ännu.

De svenskfientliga övergreppen där svenska ungdomar väljs för sin etniska tillhörighet i samband med ungdomsrån har varit ett stort gissel. De systematiska gängvåldtäkterna där svenska kvinnor och flickor väljs som offer är även det något som pågår regelbundet. Men politikerna väljer att vara tysta. Tysta som de alltid är när svenskar faller offren.

Men vi kan alla påverka. Vi kan dels arbeta för att uppmärksamma dessa dåd och skapa en opinion tillräckligt stark för att få till en förändring. Men man kan också undvika att hamna i riskzonen för dessa övergrepp. De två kvinnorna valde själva att följa med dessa främmande afrikaner till en uppenbarligen mångkulturell fest. Genom att göra sunda val i sin vardag kan man göra lite, men kanske tillräckligt, för att undvika att bli ännu en siffra i statistiken över svenskfientliga övergrepp.
Sitemap