Information
Läs Salemfacklan
Kontakt
 

Massivt tåg trots ...
Full fart till sis...
Tandlöst motstånd ...
Fortsatta utdelnin...
Kampanjnyheter...
Kampanjen fortsätt...
Rikstäckande infor...
Bussresa till Sale...
Media och lögnerna...
Massiv kampanj inl...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Salemfonden informerar - [2005-09-01]
Med hänsyn till att årsdagen av mordet på James Waite är på ingång väljer Salemfonden att offentliggöra ett principbeslut som togs i samband med fjolårets minnesstund. Detta görs delvis eftersom många undrar om något kommer ske men även då Salemfonden nyligen sammanträffat med familjen Waite och delgivit dem vårt ställningstagande.

Minnesstunden ifjol var viktig för att folk skulle få sörja och manifestera den vrede de kände över detta svenskfientliga vansinnesdåd. Men vi är allt för väl bekanta med den terror den etablerade median utsätter familjer som paret Waite för. Daniels mor har fått utstå en hård press från media och krav om förkastelse och detta mönster följde även mot paret Waite.

Även om vi är fast beslutna att arbetet måste fortgå för att skapa förändring så har vi när vi tog vårt beslut räknat in de effekter en återkommande minnesstund skulle ha på familjen Waite. Ett offentliggörande av något sådant skulle leda till omedelbara samtal till familjen som skulle fortsätta till dagarna efter, Daniels tragiska öde och de samtal Daniels mor fick av mediagamarna är ett tyvärr talande exempel. Salemfonden beslöt ifjol därav att en offentlig minnesstund inte skulle ske i år. Vid ett möte idag med bland annat familjen Waite delgavs de detta ställningstagande och vi vill därmed offentliggöra vårt beslut och bakomliggande orsaker.

Salemfonden kommer däremot att arrangera den årliga Salemmanifestationen som vanligt då vi uppmärksammar den systematiska terrorn som pågår i Sverige.

James Waite – Vila i frid


Aktuella länkar:
James mördades bakifrån med ett knivhugg i hjärtat

Pojke kallblodigt mördad

Sitemap