Information
Läs Salemfacklan
Kontakt
 

Massivt tåg trots ...
Full fart till sis...
Tandlöst motstånd ...
Fortsatta utdelnin...
Kampanjnyheter...
Kampanjen fortsätt...
Rikstäckande infor...
Bussresa till Sale...
Media och lögnerna...
Massiv kampanj inl...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Salemmanifestationen 2005 - [2005-10-13]


Lördagen den 10 december arrangeras Salemmanifestationen 2005. Trots att fem år har gått sedan Daniel mördades är frågan om de svenskfientliga brotten lika aktuell nu som då. Inför 2004 fick vi se hur 14-åriga James togs från jordelivet och för inte länge sedan fick vi se svenskfientliga trakasserier som urartade i upplopp och automateldsskjutning i Ronna.

Denna lördag enas vi som svenskar mot politikernas mångkulturella experiment i Sverige. Slut upp även du och visa din avsky för de svenskfientliga brotten och kräv förändring.


Samling: Rönninge pendeltågstation
Tid: 16.00
Datum: Lördagen den 10 december

Medtag ljus, blommor och facklor. Klä er varmt.

Väl mött i Salem!Vägbeskrivning

Salem och Rönninge ligger söder om Stockholm. Ett sätt att ta sig dit är att åka pendeltåg. Rönninge station ligger mellan Stockholms Centralstation och Södertälje. Från Centralstation tar det ca: 30 minuter. Resa från Södertälje tar 15 minuter.Åker man bil så är den enklaste vägen E4:an. Man svänger då av från E4:an mot Salem/Rönninge och därefter är det bara att följa skyltarna mot Rönninge.Ordningsregler
Funktionärer kommer att gå ut med information och direktiv innan, under och efter samlingen. Det är viktigt att du lyssnar på detta då det handlar om såväl praktiska frågor som allmän upplysning av viktig information.

Vi kommer att ställa upp oss och gå i led fyra om fyra. Hela ledet kommer att gå samlat, inte uppdelat i kolonner utan som en enhetlig massa.

När tåget börjar röra på sig går vi till mordplatsen under sorgens tystnad. Vi röker inte i tåget liksom att vi inte använder mobiltelefoner. Alkoholförtäring är strikt förbjuden innan och under samlingen.

Facklorna tänds på order ifrån funktionärerna. Detta kommer att ske i intervaller så att de sist i ledet inte får sina facklor utbrunna för tidigt.

Väl framme gör vi halt. Funktionärerna kommer då att slussa fram led för led. De som har med sig blommor och ljus kommer att slussas rakt fram till nedläggningsplatsen. De övriga deltagarna kommer slussas direkt mot scenen för att minimera denna så ofta tidskrävande process.

Varm dryck kommer serveras på plats.

Under talen ombedes alla att undvika prat av respekt för talaren.Sitemap