Information
Läs Salemfacklan
Kontakt
 

Massivt tåg trots ...
Full fart till sis...
Tandlöst motstånd ...
Fortsatta utdelnin...
Kampanjnyheter...
Kampanjen fortsätt...
Rikstäckande infor...
Bussresa till Sale...
Media och lögnerna...
Massiv kampanj inl...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Rikstäckande informationskampanj fortsätter oavbrutet - [2005-11-22]
Salemfondens tidning har i dagsläget spridits i stor skala. Tusentals har skickats ut med brev och runt landet har frivilliga stått och delat ut tidningen.
I Stockholm har tidningen delats ut under flera dagar förra veckan liksom i helgen och denna vecka både dagtid, kvällstid och på morgonen. Tusentals tidningar har nått intresserade som har möjligheten att läsa en annan sida av historien än den som prånglas ut från den etablerade median som allt för sällan brukar vara korrekt.

I Skåne har tidingarna delats ut i bland annat Kristianstad och Malmö. I Malmö attackerades även utdelarna av maskerade vänsteraktivister. Utdelarna försvarade sig och lyckades trots numerärt underläge slå tillbaks sin angripare så att de tog till flykt omgående.

I Västerås har helgen inneburit ett flertal affischeringar och tidningsutdelningar, tillsammans med ytterligare mängder med klistermärken är Salemfondens budskap numera ett vardagligt inslag i Västerås stadsmiljö.

I Kalmar har det ägt rum flera utdelningar varav den senaste var nu i helgen då ett 20-tal frivilliga spred Salemfacklan ute på stan. Samtidigt har flera tusen klistermärken gått åt.

I Göteborg samlades ett större antal svenskar för att sprida Salemfondens tidning. På Avenyn, mitt i Göteborg, pågick informationsspridningen under tre timmar. Flera Göteborgare bad om att få ta med sig flera exemplar av tidningen för att dela ut bland sina vänner och bekanta. Utöver tidningarna sattes hundratals klistermärken upp i de centrala delarna av Göteborg.Klicka här för att maila Salemfonden

Sitemap