Information
Läs Salemfacklan
Kontakt
 

Massivt tåg trots ...
Full fart till sis...
Tandlöst motstånd ...
Fortsatta utdelnin...
Kampanjnyheter...
Kampanjen fortsätt...
Rikstäckande infor...
Bussresa till Sale...
Media och lögnerna...
Massiv kampanj inl...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Kampanjen fortsätter - [2005-12-01]
Salemkampanjen har fortsatt i oförändrad kraft och tusentals tidningar når fram till nya läsare kontinuerligt. Vi kommer som vanligt ge er ett axplock av de aktiviteter som skett men som ni förstår levererar vi bara toppen på isberget.

Stockholm
Under lördagen delade ett stort antal aktivister ut Salemfacklan i Stockholm city. På söndagen spreds tidningen i Farsta, Tyresö och Barkarby. Måndagskvällen delades tidningen ut till flanörer runt Östermalm av ett stort antal aktivister och samtidigt spred andra aktivister tidningen i söderort och i norrort. Under den gångna veckan har utdelningar skett i bland annat Åkersberga, Sollentuna, Lidingö, Värmdö, Täby, Bromma och Vallentuna liksom affischeringar runtom storstockholm.

Göteborg
I Göteborg delade ett stort antal aktivister ut Salemfacklan på avenyn för andra helgen på raden. Man har även delat ut tidningen under veckan i andra stadsdelar liksom satt upp informationsplakat.

Helsingborg
Igår samlades 50 aktivister för att dela ut Salemfacklan. Inga störningar likt den vid Jägersro i Malmö förekom utan eventuella yttrandefrihetsmotståndare låg hemma och vårdade sin skadade stolthet.

Kalmar
I Kalmar har flertalet utdelningar skett under flera helger. Bland annat nu senast skedde utdelningarna på storgatan där julskyltningen pågår för full fart. Flertalet aktivister har rapporterat in till Salemfonden om aktiviteterna och en positiv anda kan märkas bland utdelarna över den respons de fått. Men förutom i Kalmar stad så har andra aktiviteter bedrivits av andra aktivister i Kalmar län. Såväl Vimmerby, Västervik som Hultsfred har varit föremål för utdelningar av Salemfacklan.

Gävleborg
Även runtom Gävleborg sprids Salemfacklan. De orter som omfattats av kampanjen är Gävle, Bollnäs, Söderhamn, Ockelbo och Sandviken. Även affischer och klistermärken har satts upp i Gävleborgsområdet.

Värmland
Även i Värmland delas Salemfacklan ut, affischer sätts upp och klistermärken sprids i tusentals.

Med bara lite mer än en vecka kvar kommer de sista exemplaren av Salemfacklan att delas ut. Prata med era vänner, bekanta, familjemedlemmar och berätta för dem om Salemmanifestationen. Se till att få med dig så många som möjligt av dina vänner. Tillsammans kan vi skapa förändring.

Väl mött i Salem!Länkar:
Salemfacklan
Film med klipp från flera år
Klicka här för att maila Salemfonden
Sitemap