Information
Läs Salemfacklan
Kontakt
 

Massivt tåg trots ...
Full fart till sis...
Tandlöst motstånd ...
Fortsatta utdelnin...
Kampanjnyheter...
Kampanjen fortsätt...
Rikstäckande infor...
Bussresa till Sale...
Media och lögnerna...
Massiv kampanj inl...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Fortsatta utdelningar av Salemfacklan - [2005-12-08]
Även sista veckan går informationsmaterial ut runt om landet. Från Malmö rapporteras det att det varit dagliga aktiviteter med bland annat affischeringar. I Örebro har tidningen delats ut på stan till folk och enligt aktivisterna var det en väldigt positiv respons. I Stockholm har det delats ut tidningar varje dag varav 1 800 tidningar gick ut enbart idag. Totalt har över 50 000 exemplar av Salemfacklan gått ut i Stockholm. Det har även satts upp affischer dagligen denna vecka. Även i Norrtälje och Uppsala har Salemfacklan spridits.

Att sia om deltagarantal är föga konstruktivt och även om manifestationens deltagare skulle gå ner till 1 000-strecket hade det varit en seger med tanke på alla de krafter som försöker motarbeta samlingen. Men i dagsläget talar allt för att årets manifestation kommer öka avsevärt jämfört med ifjol. Så ännu en gång, försök uppfylla fjolårets uppmaning att alla deltagare återkommer och försöker i sin tur få med sig minst en till deltagare.

Vädret inför helgen påstås bli kyligare så klä er varmt. Medtag facklor eller köp på plats för självkostnadspris (20 kronor).
Sitemap