Information
Kontakt
 

Sjunde manifestati...
Gemensam resa för ...
Reseinformation...
Tre dagar kvar...
Bussresa från Nykö...
Salemkampanjen igå...
Dalarna utmanar Er...
Aktion vid Stockho...
Salemkampanjen 200...
Delta i Salemmanif...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Salemmanifestationen 2006 - [2006-10-30]

Lördagen den 9 december, sexårsdagen för mordet på Daniel, samlas vi återigen i Stockholmsförorten Salem för den årliga manifestationen mot svenskföraktet och hatbrotten mot svenskar.

Vi lever i en tid där det inte finns en enda riksdagsledamot som vågar ta ställning för svenskarna och arbeta för folkets väl. I en tid där alla makthavare är ense om minst en sak – att ignorera och förtiga hatbrotten mot svenskar. I den mångkultur som politiker och journalister inom massmedia pådyvlat Sverige och svenskarna är det framförallt svenska ungdomar som får skörda det som är ruttet.

I Salem tänder vi facklor som belyser svenskarnas utsatta situation. En katastrofal situation som rånar, våldtar och mördar vår ungdom. Daniel Wretström är blott ett exempel på detta när han 17 år ung blev lynchad av ett mångkulturellt gäng i Salem år 2000.

Svenskarna är ett sviket folk och de som är mest svikna är de unga generationer svenskar som står rättslösa inför det mångkulturella samhället som de aldrig fått en chans att ta ställning till. I Salem visar vi även i år att det finns människor som fortfarande ser våra ungdomar och hör deras klagomål. I Salem tänder vi deras hopp och symboliserar det genom tusentals facklor.

Samling till Salemfondens årliga manifestation äger rum vid Rönninge pendeltågsstation klockan 16.00 den 9 december 2006.

Se filmer från tidigare år
Klicka här för att maila Salemfonden
Sitemap