Information
 

Sprid ordet inför ...
Salemmanifestation...
Salemfonden inform...
Offer för svenskfi...
Film från Salemman...
James mördades bak...
Bred protest mot d...
Salemmanifestation...
Slutspurt i inform...
Tillstånd klart...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Salemfonden sänder budkavle - [2004-10-29]
Ännu en gång är det dags att låta budkavlen gå land och rike runt med information om detta års Salemmanifestation. Nedan följer den information du behöver.

Nu får det vara nog!

När Daniel Wretström mördades var det ännu ett svenskfientligt dåd i mängden. Det som gjorde mordet på Daniel så unikt var den stora massa som reagerade och agerade. Bara sex dagar efteråt samlades tusen personer och sa, - aldrig mer. Mordet i sig var ett i mängden men när våra politiker stod tysta ännu en gång höjde vi våra röster för att i gemensam stämma kräva åtgärder som förhindrar att det som hände Daniel sker igen.

Trots folkets vilja är politikerna upptagna med att slå i nästa spik i den svenska ungdomens kista. Nyligen fick vi se hur blott 14-åriga James Waite mördades brutalt för sitt etniska ursprung. Dådet är vidrigt och än mer vidrigt är politikernas nonchalans mot det som skett. För varje år som har gått har fler och fler samlats för att minnas Daniel och enas om att det ej skulle få ske igen. Nu har det ännu en gång gått så långt som till ett mord.

I år är det ännu viktigare att vi samlas förenade för att visa att de svenskfientliga hatbrotten måste få ett slut. Svensk ungdom ska aldrig acceptera att leva som villebråd. Morden i sig är vidriga och uppmärksammade. Mörkertalet av den statligt sanktionerade svenskfientligheten påverkar ungdomen på ett mer vardagligt sätt och på mer vardaglig basis än så.

Tillsammans hedrar vi alla de som mördats oavsett om de har mördats i Salem, Sollentuna, Haninge, Hammarby, Solna, Malmö eller någon av de andra platser svenskar har fallit offer för den statligt påtvingade mångkulturen.

Gemensamt tar vi ställning för att dessa mord ska få ett slut. För att familjer med namn som Wretström, Waite, Palm, Krussel med flera inte ska få beskedet att deras son som var en ”sån där” har mördats på grund av statens nonchalans över sina medborgares liv.

Vi ses vid Rönninge pendeltågstation lördagen den 11:e december, klockan 16:00.

Medtag egna facklor, blommor och ljus. Se till att klä er varmt.

Vägbeskrivning

Salem och Rönninge ligger söder om Stockholm. Ett sätt att ta sig dit är att åka pendeltåg. Rönninge station ligger mellan Stockholms Centralstation och Södertälje. Från Centralstation tar det ca: 30 minuter. För att vara i Rönninge klockan 16:00 åker man tåget som avgår från Centralstation klockan 15:12 (planerad ankomsttid 15:41) eller 15:27 tåget (planerad ankomsttid 15:56). Man kan även åka söderifrån. I samma intervaller går tågen från Södertälje men resan tar då 15 minuter.

Åker man bil så är det enklast att åka E4:an. Man svänger då av från E4:an mot Salem/Rönninge och därefter är det bara att följa skyltarna mot Rönninge.

Ordningsregler
Funktionärer kommer att gå ut med information och direktiv innan, under och efter samlingen. Det är viktigt att du lyssnar på detta då det handlar om såväl praktiska frågor som allmän upplysning av viktig information.

Vi kommer att ställa upp oss och gå i led fyra om fyra. Hela ledet kommer att gå samlat, inte uppdelat i kolonner utan som en enhetlig massa.

När tåget börjar röra på sig går vi till mordplatsen under sorgens tystnad. Vi röker inte i tåget liksom att vi inte använder mobiltelefoner. Alkoholförtäring är strikt förbjuden innan och under samlingen.

Facklorna tänds på order ifrån funktionärerna. Detta kommer att ske i intervaller så att de sist i ledet inte får sina facklor utbrunna för tidigt.

Väl framme gör vi halt. Funktionärerna kommer då slussas fram led för led. De som har med sig blommor och ljus kommer att slussas rakt fram för att forma nya led där funktionärer slussar fram dessa led den sista biten. De som inte ska lägga ner blomstren eller dylikt slussas förbi dessa led mot scenen för att minimera denna ofta tidskrävande process.

Varm dryck kommer serveras på plats mot frivilligt bidrag.

Under talen ombedes alla att undvika prat till respekt för talaren.

Väl mött i Salem 2004!
Mvh, Salemfonden
Sitemap