Information
Kontakt
 

Sjunde manifestati...
Gemensam resa för ...
Reseinformation...
Tre dagar kvar...
Bussresa från Nykö...
Salemkampanjen igå...
Dalarna utmanar Er...
Aktion vid Stockho...
Salemkampanjen 200...
Delta i Salemmanif...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Salemkampanjen 2006 - [2006-11-18]
Informationskampanjen inför Salemmanifestationen har sedan tidigare startats via information över internet men även den fysiska delen har påbörjats. Salemkampanjens material har nått olika delar av landet, från söder om landet till norr. Salemfonden hade tidigt viljan att utveckla kampanjen till att bli större och mer avancerad såsom skett tidigare år, men redan tidigt stod det klart att den uppgift man önskade åta sig var övermäktig för den tid som fanns tillhanda. Projektet är utan tvekan det mest tidskrävande och påkostade Salemfonden åtagit sig tidigare. Målsättningen är självklart att projektet ska utföras så professionellt som möjligt vilket blir svårt med den tidsbrist som uppkom.

Det planerade projektet las därför på is tillfälligt men projektet har redan figurerat i diskussionerna inför Salem 2007. Som ett alternativ i år, ett år som redan präglats av stora valkampanjer, har ett a5 blad tagits fram istället som sedan kompletteras som vanligt med klistermärken och affischer.

Materialet har redan spridits runt om landet men det går att beställa material till den egna hemorten om man ännu inte fått något. I år kommer Salemfonden enbart att ta beställningar där orden är förbetald, beställningen skickas sedan iväg omgående. Beställning görs genom den donationstjänst som finns uppe vid sidans vänstra hörn. Man kan antingen betala via ett paypal-konto eller med hjälp av de stora kreditkorten. När man fyller i sina uppgifter finns det en ruta för meddelanden, där fyller man i sin adress samt vad beställningen avser, bifoga gärna kontaktinformation. Tjänsten är helt säker och krypterad och tillhandahålls av paypal som hanterar olika former av e-handel runt om världen.

Nedan listas de alternativ som kan beställas, innan står en förkortning som fungerar som beställningsnummer, skriv med de förkortningar ni önskar beställa i meddelanderutan tillsammans med er adress.

BLAD
Alla flygblad är slut centralt.

KLM100 100 st klistermärken, 60 kronor
KLM500 500 st klistermärken, 240 kronor

AFF50 50 st affischer, 80 kronor
AFF100 100 st affischer, 160 kronor


Allt material är i fullfärg. Salemfonden tar även tacksamt emot donationer, även dessa går att göra genom bildlänken i vänstra hörnet.
Sitemap