Information
Kontakt
 

Sjunde manifestati...
Gemensam resa för ...
Reseinformation...
Tre dagar kvar...
Bussresa frÄn Nykö...
Salemkampanjen igÄ...
Dalarna utmanar Er...
Aktion vid Stockho...
Salemkampanjen 200...
Delta i Salemmanif...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder frÄn tidigare Är
 

English
Deutch
 
Dalarna utmanar Er - [2006-11-21]

Salemkampanjen har pÄbörjats i de norra delarna av Sverige. Flygblad, affischer och klistermÀrken nÄr nu gatorna i Dalarna, men förarbetet har pÄgÄtt lÀngre. I nÄgra av stÀderna i Dalaregionen har nationalister satt upp ett internt mÄl. Varje individ som deltog i Salem ifjol ska se till att fÄ med sig en till i Är.

Man har gemensamt förberett resor ner till Salem och har under en tid arbetat med att fylla fordonen. Likt mÄnga andra anser de att Salem Àr en av Ärets viktigaste hÀndelse vars ÀndamÄl borde fÄ varje patriot att hörsamma kallelsen. FrÄn dem, till er alla, gÄr nu deras utmaning ut. Deras motto Àr att minst en till deltagare ska följa med för varje deltagare som Äkte ner ifjol, de utmanar nu resten av Sveriges stÀder att följa deras exempel.

Nedan skriver de om sin syn pÄ Salem, varför Salem Àr viktigt, varför just du ska anta deras utmaning och ta med dig minst en till deltagare till detta Ärs manifestation.


Salem: Ditt ansvar

Det Àr nu bara nÄgra veckor kvar till den Ärliga manifestationen i Salem utanför Stockholm, exakt sex Är efter det att ett frÀmlingsgÀng misshandlade, lemlÀstade och sedermera skar halsen av blott 17 Är gamla Daniel Wretström. Bara för att det har gÄtt sex Är sÄ innebÀr inte det att det Àr mindre viktigt idag Àn dÄ att visa sin respekt för dem som har fÄtt sÀtta livet till pÄ grund av det mÄngkulturella helvete som det svenskfientliga systemet har lÄtit besudla och löpa amok pÄ allt som en gÄng var vacker, rent och oförstört i vÄrat land. Det Àr inte mindre viktigt att visa sin avsky och sin absoluta motvilja emot det system som mördar unga svenskar och sedan spottar pÄ deras gravar, att i en kraftfull protest tÀnda facklorna och delta i Salemmanifestationen. Vi fÄr aldrig lÄta Salemmanifestationen rinna ut i sanden, det fÄr och kan aldrig bli passé att göra sin plikt som svensk patriot och ansvarsfull medmÀnniska.

Precis som tidigare Är sÄ har en informationskampanj inletts, dÀr tiotusentals flygblad nÄr ut till det svenska folket. Det Àr naturligtvis oerhört viktigt att information om mordet pÄ Daniel och systemets svek mot svenskarna nÄr ut till en bredare allmÀnhet, men det Àr inte i huvudsak det som gör att manifestationen vÀxer i antal. Det Àr sÀllan en icke övertygad patriot lÀser ett flygblad och sedan bestÀmmer sig för att Äka till Salem, Àven om det lÄngsiktiga mÄlet sjÀlvkart Àr att Àven "lÀmlarna" skall ansluta sig till det nationella motstÄndet, dÀrför Àr spridandet av flygblad otroligt viktigt.

Det Àr istÀllet Du som redan Àr en hÀngiven deltagare som mÄste se till att fÄ med dig vÀnner och bekanta, det Àr pÄ dina axlar som ansvaret vilar. Om alla som tidigare deltagit tog med sig sÄ mÄnga de bara kunde, om alla sÄ bara tog med en person var, sÄ skulle manifestationen vÀxa explosionsartat. Du kan göra en stor skillnad, utan att det krÀver nÄgra större anstrÀngningar, ingen kan göra allt, men alla kan göra nÄgot, gör din del; bestÀll klistermÀrken och flygblad, och ta med dig minst en person till, men helst fler, sÄ mÄnga du bara kan. Tala med folk i din omgivning, fÄ dem att förstÄ att deras bekvÀmlighet idag leder till hundratals misshandlade, vÄldtagna och mördade imorgon. BerÀtta att de har ett ansvar, och det försvinner inte hur hÄrt de Àn blundar.

I Salem tÀnder vi hoppets eld, och vÄra brinnande hjÀrtan slÄr ett slag, ett slag för vÄra mördade kamrater och för en ljusare framtid. Vi lÄter facklornas ljus symbolisera vÄran heliga kamp, en kamp för den framtid som Daniel aldrig fick, en kamp för att ge kommande generationer det vi sjÀlva blivit berövade; frihet.

VÀl mött i Salem den 9:e december 2006.BestĂ€ll Salemmaterial – lĂ€s mer hĂ€r
Även du – ladda ner gratis, högerklicka och vĂ€lj "spara mĂ„l som..."
Informationsfilm Salem 2006
Sitemap