Information
Kontakt
 

Sjunde manifestati...
Gemensam resa för ...
Reseinformation...
Tre dagar kvar...
Bussresa frÄn Nykö...
Salemkampanjen igÄ...
Dalarna utmanar Er...
Aktion vid Stockho...
Salemkampanjen 200...
Delta i Salemmanif...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder frÄn tidigare Är
 

English
Deutch
 
Salemkampanjen igÄng i hela landet - [2006-11-28]

I helgen inleddes Salemkampanjen i Göteborg med flygbladsutdelningar i stadens centrala delar. PÄ lördagen slöt över 30 aktivister upp för att hjÀlpa till med spridningen av information. Aktiviteten började pÄ Avenyn men vÀdret var inte pÄ flygbladsutdelarnas sida denna dag sÄ utdelningen förlades under Kompassens tak.

Efter ett tag kom vÀktare till platsen och förvisade svenskarna frÄn platsen. Dessa begav sig dÄ till centralstationen dÀr utdelningen gick Àn bÀttre och mÄnga mÀnniskor som vÀntade pÄ sÄvÀl bussar som tÄg fick ta del av Salemfondens material.


Efter en stund kom Änyo vÀktare fram och meddelade att centralstationens Àgare tycker om att svenskar rÄnas, vÄldtas och mördas sÄ flygbladsutdelningen fick flyttas en gÄng till.

Ny dag med nya utdelningar
PÄ söndagen blev antalet aktivister fÀrre, men vÀdret var bÀttre och flygbladen östes ut pÄ Avenyn och Harry Hjörnes plats i Àn större utstrÀckning Àn föregÄende dag. Aktiviteterna denna dag varade i över tre timmar.

Energisk kampanj i VÀsterÄs
I VÀsterÄs har aktivister fördelat Salemfondens material i sÄvÀl skolor, arbetsplatser och i brevlÄdor. Affischeringar har ocksÄ Àgt rum vid stora köpcentrum dÀr tusentals mÀnniskor passerar varje dag.


Aktivister frÄn VÀsterÄs har Àven besökt Surahammars kommun som ligger ett stenkast ifrÄn VÀsterÄs. DÀr delades flygblad ut i sÄvÀl villaomrÄden som flerfamiljshus med önskat resultat.

Full fart i Stockholm
Under lördagen besökte engelska hÄrdrocksbandet Iron Maiden Stockholm och höll en konsert med tusentals besökare. Salemfondens aktivister fanns pÄ plats i GlobenomrÄdet och delade ut flygblad till besökarna.

Ett flertal aktiviteter med Salemfondens arbetsmyror har Àgt rum i huvudstaden. Bland annat har flygbladsutdelningar och affischeringar Àgt rum i Sollentuna, MÀrsta, Solna, Kungens kurva, köpcentrumet Stinsen och Södermalm.


Informationskampanjen fortsÀtter
Förutom dessa axplock av aktiviteter runt om i Sverige har ett flertal orter (BorlÀnge och Hedemora, för att bara nÀmna ett par) dragit sina strÄn till stacken som resulterar i en landsomfattande informationskampanj.

Alla som Àr med och arbetar med Salemfondens kampanj Àr instÀllda pÄ en fortsatt intensiv kampanj.
Sitemap