Information
Kontakt
 

Sjunde manifestati...
Gemensam resa för ...
Reseinformation...
Tre dagar kvar...
Bussresa frÄn Nykö...
Salemkampanjen igÄ...
Dalarna utmanar Er...
Aktion vid Stockho...
Salemkampanjen 200...
Delta i Salemmanif...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder frÄn tidigare Är
 

English
Deutch
 
Reseinformation - [2006-12-06]
De som inte varit pÄ en Salemmanifestation tidigare har sÀkert redan tagit reda pÄ hur man tar sig till Rönninge station, om inte genom eget sökande sÄ via informationstexten pÄ denna sida. Men för sÀkerhets skull publicerar vi igen en vÀgbeskrivningen.

BilvÀg
För de som Äker bil eller buss Àr det E4:an som gÀller. Du svÀnger dÄ av vid Salem/Rönninge avfarten (ligger mellan Stockholm och SödertÀlje). VÀl dÀr Äker du mot Rönninge station, inte mot Salem.

Kommunalt
Det finns olika alternativ att ta sig ut beroende pÄ vart man Äker ifrÄn. www.sl.se kan rekommenderas för fÀrdvÀgar och information. Rönninge station ligger pÄ pendeltÄgstrÀckan mot SödertÀlje. Samlingen Àr utsatt till klockan 16:00 som de tidigare sex Ären men avgÄngen kommer att ske senare. Nedan Àr de avgÄngar och ankomster som Àr planerade frÄn T-centralen till Rönninge station som kan vara lÀmpliga att ta.
AvgÄng Ankomst
15:27 15:56
15:42 16:11
15:57 16:26

Tiderna kan vara osÀkra dÄ förseningar uppkommit. Dels pÄ grund av stora resesÀllskap som Äker pendeltÄg ut till Rönninge för att delta i manifestationen men de tvÄ senaste Ären har en desperat extremvÀnster försökt störa manifestationen genom ockupationer av bland annat T-centralen. Dessa blev ingen framgÄng men ledde till att nationella kunde stoppas av poliser och hÀnvisas till andra stationer, eller att tÄgen inte stannade pÄ vissa stationer. Dessa ockupationer Àger inte rum i Är men tiderna kan ÀndÄ försenas pÄ grund av det stora deltagarantalet som normalt sluter upp i Salemmanifestationen. DÀrför Àr de tvÄ första alternativen att föredra.

Sitemap