Information
Kontakt
 

Kammarrätten sa ja...
Alla till Salem!...
Farväl Timmy, på l...
Full fart runt lan...
Informationsblad o...
Bussresor till Sal...
Daniels mors tack ...
Salemmaterial infö...
Lokalpolitiker pro...
Vi glömmer aldrig ...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Daniels mors tack till Salemdeltagarna - [2007-11-05]
Det är bara cirka en månad kvar till detta års minnesmanifestation, och vi vill härmed förmedla Birgittas, Daniels mor, ord till deltagarna i 2006-års manifestation.


”Jag heter Birgitta och är Daniels mamma. Jag är inte här för att jag har något politiskt intresse eller engagemang. Men däremot har jag kommit hit för att tacka er alla, som år efter år trotsar vädrets makter och kommer hit för att för att hedra minnet av min son.

Mordet på honom har engagerat och berört många människor. Åren som gått har varit väldigt hemska och jobbiga, därför vill jag sända en extra tanke till alla hans vänner och bekanta, som under flera års tid besökt oss.

Man har skänkt oss tröst, glädje, vänlighet och omtanke. Att bara komma och hälsa på kan anses vara en liten sak, men för oss har det betytt mycket. En liten vänlig handling och tanke på andra gör världen till en bättre plats att leva på. Jag vill på det här sättet visa min tacksamhet över det ni gjort. Ni har varit fantastiska.”
Organiserade resor till Salem

Klicka här för mer information om bussresorna.
Flygblad och affischer

Flygbladen kan nu beställas. Beställningsinformation hittar du genom att [ klicka här ]Daniel Wretströms eftermäle

Daniel Wretströms eftermäle är en minnesskiva tillägnad Daniel som är utgiven av Nordiska Förlaget. En av låtarna på skivan skrevs till den första minnesmanifestationen för Daniel som hölls i Salem en vecka efter mordet. Låten, som heter Till minne av Daniel Wretström, kan du lyssna på genom att [ klicka här ]
Även du

Även du är titeln på en låt som skrevs och spelades in inför Salemmanifestationen 2006 men dess budskap klingar fortfarande lika aktuellt inför årets manifestation. Lyssna på Även du genom att [ klicka här ]

Sitemap