Information
Kontakt
 

Kammarrätten sa ja...
Alla till Salem!...
Farväl Timmy, på l...
Full fart runt lan...
Informationsblad o...
Bussresor till Sal...
Daniels mors tack ...
Salemmaterial infö...
Lokalpolitiker pro...
Vi glömmer aldrig ...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Full fart runt landet - [2007-11-25]
Från norr till söder äger aktiviteter rum som informerar om Salemmanifestationen, och nu kan även en till organiserad resa offentliggöras, denna gång från Linköping.

Affischer sätts upp, klistermärken åker upp i tiotusentals och flygblad delas ut. Detta har skett i städer som Ludvika, Fagersta, Leksand, Stockholm, Helsingborg, Säffle, Karlstad, Göteborg, Nyköping med flera, och än är aktiviteterna inte över.

Salemdeltagare som bor i Linköping kan nu slå följe med andra nationalister för gemensam resa. Resan kostar 200 kronor och anmälan sker via SMS till telefonnummer 070-49 18 295 eller via e-post till salembuss-lkpg För att platsen ska vara garanterad ska bokning ske senast den 29 november. Information om resans avgång kommer meddelas i god tid, men varje resenär ska förvänta sig en identitetskontroll vid bokning.

Se informationen till höger för mer information om övriga offentliga resor.
Organiserade resor till Salem

Klicka här för mer information om bussresorna.
Flygblad och affischer

Flygbladen kan nu beställas. Beställningsinformation hittar du genom att [ klicka här ]Daniel Wretströms eftermäle

Daniel Wretströms eftermäle är en minnesskiva tillägnad Daniel som är utgiven av Nordiska Förlaget. En av låtarna på skivan skrevs till den första minnesmanifestationen för Daniel som hölls i Salem en vecka efter mordet. Låten, som heter Till minne av Daniel Wretström, kan du lyssna på genom att [ klicka här ]
Även du

Även du är titeln på en låt som skrevs och spelades in inför Salemmanifestationen 2006 men dess budskap klingar fortfarande lika aktuellt inför årets manifestation. Lyssna på Även du genom att [ klicka här ]

Sitemap