Information
 

Vi sätter hårt mot...
Sprid ordet inför ...
Salemmanifestation...
Salemfonden inform...
Offer för svenskfi...
Film från Salemman...
James mördades bak...
Bred protest mot d...
Salemmanifestation...
Slutspurt i inform...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Beställ ditt kampanjmaterial - [2004-11-01]
Salemfonden börjar nu ta emot leveranser på kampanjmaterial och behöver hjälp med att få ut det. För att täcka alla kostnader måste vi i största mån ta betalat för det men hoppas att ideella själar gör detta med glädje.

För er som bor i Stockholm och har kontakt med aktivister från fonden så kan ni gå den vägen. Material kommer självklart även i vissa fall delas ut kostnadsfritt till aktivister så de kan sprida det då en dålig ekonomi ej ska hindra eldsjälar från att hjälpa till, vilket det finns ett stort behov av.

Men materialet är väldigt dyrt och fonden kämpar med alla utgifter så vid beställningar måste det inte bara tas betalt för att få ekonomin att gå runt utan för att dessutom försäkra oss att materialet verkligen hamnar hos ansvarstagande personer som ser till att det kommer till användning.

Alla ekonomiska bidrag, stora som små, är varmt välkomna och tas emot lika tacksamt som det finns behov av dem.

Klistermärken
I år har vi sex olika motiv på klistermärkena i sammanlagt sju olika utformningar. Dels finns fjolårets tre motiv kvar fast i detta års kampanjfärg. En av dessa har även försetts med en alternativ text. Utöver dessa har även tre helt nya motiv utformats. Klistermärkena finns inne för omedelbar leverans.

Priserna är följande;
100 st / 60 kr
200 st / 100 kr
500 st / 200 kr


Affischer
Salemfonden har i år två motiv i fullfärg i två olika storlekar, A2 och A3. Dessa är däremot väldigt dyra att producera men de kommer garanterat att uppfylla sitt syfte. De levereras vecka 45. Samtliga beställningar inkluderar porto och vid samtliga kvantiteter är det satt så nära självkostnadspris som möjligt.

Priserna är följande;
50 st / 150 kr
100 st / 250 kr
250 st / 500 kr


Flygblad
Datum för flygbladsleverans är ej satt och något slutgiltigt pris har vi ej. Vi kommer uppdatera så fort vi har fått ett ordentligt underlag.


Kläder
Vi har i år tagit fram olika kläder som saluförs där vinsten oavkortat går till fondens verksamhet. Samtliga är svarta med trycket i detta års kampanjfärg. Motivet består på samtliga av detta års logga, tre facklor med texten Salem 2004 i en cirkel. En till variant på t-shirts är planerad men mer info om den kommer senare.

Alternativen är följande;
T-shirt, litet tryck på vänster bröst. 120 kr
Tjejlinne, litet tryck på vänster bröst, 140 kr
Collegetröja, stort tryck på bröstet, 250 kr

Samtliga finns i S, M och L. Maila för frågor om andra storlekar, lämna även ert telefonnummer vid klädesbeställningar.


Pin
Detta års pin består av 2004 års logga i relieftryck. Den kommer levereras i mitten av november och samtliga som beställer nu ska ha fått sin innan Salemmanifestationen.

Pris
2004 års pin, 40 kr
2003 års pin, 40 kr


Samtliga beställningar görs genom postgiro: 451 83 85-2.Sitemap