Information
 

Sprid ordet inför ...
Salemmanifestation...
Salemfonden inform...
Offer för svenskfi...
Film från Salemman...
James mördades bak...
Bred protest mot d...
Salemmanifestation...
Slutspurt i inform...
Tillstånd klart...
[Arkiv]

2000
2001
2002
2003
2004
 

Minnesfonden
Mordet
Personen Daniel
Minnet hålls vid liv
De rättsliga efterspelen
Informationskampanjer
Etablissemangets roll
 

Filmer
Bakgrundsbilder
Bilder från tidigare år
 

English
Deutch
 
Informationskampanj startad - [2004-11-07]
Nu i helgen startade Salemfondens kampanj om manifestationen i december. Flera aktivistgrupper var i helgen ute och satte upp affischer vilket det även inkommit bilder ifrån. Affischerna sattes upp i flera områden varav dessa var några, Björkhagen, Kärrtorp, Tyresö, Trollbäcken, Globen, Gullmarsplan, Liljeholmen, Huddinge, Upplands Väsby, Sollentuna

Affischerna består av två olika motiv. En A3 affisch med samma motiv som ifjol fast ”våldet” har bytts ut mot ”hatbrotten”. Detta år är även affischen i fullfärg istället för tvåfärg. I år har det även tryckts två motiv istället för ett så en A2 affisch i fullfärg finns även tillgänglig. Denna har texten ”Stoppa de svenskfientliga övergreppen” och motivet består av en kvinna vars hållning får en att tänka på alla de övergrepp som skett mot kvinnor med det inpräntade svenskföraktet som bakgrund. Ett exempel är gruppvåldtäkten i Rissne där en 14-årig tjej blev våldtagen av ett främlingsgäng. Gänget hade redan innan bestämt sig för att begå ett övergrepp mot en ”svennehora” och kallade sig stolta för ”the fuck club” efter övergreppet. Inte helt chockerande var domarna mot dem ett hån.

Affischerna visar klart och tydligt att den 11 december möts vi för alla de svenskar som mördats eller skändats på grund av den statligt sanktionerade svenskfientligheten. Acceptera aldrig är det budskap affischerna sänder ut. Visa ditt medborgerliga civilkurage och delta i 2004 års Salemmanifestation. Hjälp även till i kampanjen och sprid de klistermärken och affischer som nu finns tillgängliga.
Sitemap